Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer esenlığını yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara şayan şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.

Böylece imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Yangın bapları salt müstacel durumlarda binadan kaçışı tedarik etmek değil, aynı zamanda yangın üzere durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha üzere yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine bakarak yanmadan 120 dakikaya kadar dayanabilirler. Yaman sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Ivedi çıkış kapıları olarak da hatıralan bu bapların yararlanmaı yalnız hoppadak her binada zorunludur. Dayanıklılığı yardımıyla yangının yayılmasını mukannen bir süre engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin vusul süresine kadar dem kazanmanızı esenlar.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği kadar; Yangın kapısı istanbul fiyatı yurtiçinde görev veren milel arası kasılmalardan da yangın bapları gerçekleştirme edilebilir.

Açılıp - kapanma ustalıklevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu gestalt kontrol edilmelidir. 

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı meslekaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” alfabesı mevcut kapılarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı kilidi asılmışrken ilgi edilmesi müstelzim en önemli unsur panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin berhavaa düşmesidir.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

€ Harbi Yerdesiniz Hizmetlerimiz hakkında elan detaylı haber vira etmek bağırsakin e-posta, istanbul Yanggın kapısı fiyatları telefon veya bildirişim formumuz ara buluculığı ile kolaylıkla irtibat katkısızlayabilirsiniz.

Birgeniş yangın bapsı modelinin önem aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, göstermelik yangın bapları, ölçün yangın kapıları gibi modeller bile bulunuyor.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy esrarın ve faik ısının dışarı çıkmasını yangın kapısı önlemek dâhilin bapnın sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Report this wiki page